Voor een open samenleving...

Meld je aan voor de zoom meeting

Maak elke maandag en donderdag om 19:50 uur kennis met ons!

Date & time :

elke maandag en donderdagavond

19.50  uur

Werk mee aan een vrij en open samenleving

Tijdens deze Zoom meeting maak je kennis met kandidaten op de kieslijst. Zij leggen in een korte presentatie uit waar Vrij en Sociaal Nederland voor staat en waar zij met Vrij en Sociaal Nederland heen willen. Daarnaast is er ruimte voor het stellen van vragen.

Op donderdag 4 maart kan je kennismaken met Giliam Kuijpers en Bas Filippini. 

Bij Vrij en Sociaal Nederland werken we vanuit principes, niet vanuit programma’s.

Onze principes zijn vormgegeven in een Thema-Wijzer. Geen loze beloften maar een levend document waarmee wij samen met jou gaan werken aan een mooie toekomst. 

Ontdek hoe onze drie principes, vrijheid, echte democratie en ondernemerschap, worden vertaald in praktische oplossingen.

Jouw Zoom Host:

Bas Filippini

Als jij, net als ik, vrijheid essentieel vindt om te kunnen leven en een vrij en beter Nederland wil overdragen aan je kinderen, zodat ook zij zich vrij kunnen ontwikkelen en met dezelfde lol hun dromen en idealen waar kunnen maken als dat ik dat heb kunnen doen, kom dan naar de Zoom meeting. Dan maken we samen het verschil!

Maak elke maandag en donderdag om 19:50 uur kennis met ons!

Hoe werken wij aan een open samenleving?

Download onze Thema-Wijzer.

Bij Vrij en Sociaal Nederland werken wij vanuit principes en niet vanuit programma’s.

Download het volledige partij programma vormgegeven in onze Thema-Wijzer. Geen loze beloften maar een levend document waarmee wij samen met jou gaan werken aan een mooie toekomst.

Help ons een grote partij te worden in maart 2021

Op 14 december heeft minister president Rutte een harde lockdown afgekondigd. Nog niet eerder in onze geschiedenis was er op deze manier sprake van een machtsovername. Ondernemers gaan nu massaal failliet, mensen verliezen hun banen en het aantal slachtoffers van dit beleid is niet meer te overzien. Wij zijn de partij van Liefde en Verbinding, niet voor het kapot maken van een samenleving. Laten we dus de 2% kwetsbaren helpen en beschermen.
De enige manier om hiervoor te zorgen is wat ons betreft dit kabinet naar huis te sturen. Zeg nee tegen dit kabinet, zeg ja voor liefde, verbinding, vrijheid en vertrouwen.