Webinar 19 juni: ‘De samenleving van de Toekomst’

Ben jij geïnteresseerd naar de samenleving van de toekomst?

Christian Kromme

Best selling author and keynote speaker

Christian Kromme is een wereldberoemde spreker. Voor de coronacrisis sprak tot hij jaarlijks wereldwijd voor zo’n 400.000 mensen. Christian was een succesvol ondernemer in de ICT-wereld toen zijn dochtertje een levensbedreigende ziekte bleek te hebben. Tijdens de zoektocht die hij toen begon, ontdekte hij dat de natuur perfect in elkaar zit en dat we haar moeten volgen om tot een harmonieuze maatschappij te komen.

Samenwerkingsverbanden van de toekomst


Tijdens dit webinar zal Christian dieper ingaan op de samenwerkingsverbanden van de toekomst. Hoe kunnen we in een ‘zwerm-maatschappij’ gelijkgestemde zielen vinden en ons met elkaar verbinden? En hoe kan de techniek ons daarbij helpen?

Zoals je weet wil Vrij en Sociaal Nederland een nieuwe impuls geven aan thema’s die ons allemaal raken. Met een nieuw bestuur, actieve leden en deskundigen werken we verder aan invulling van onze thema’s. Het zou heel fijn zijn als nog meer leden actief bijdragen zodat we dit soort evenementen vaker kunnen organiseren. Je bent in ieder geval van harte welkom op dit webinar en we zien je deelname graag tegemoet!

Programma Webinar

  • 14.00 uur Korte Inleiding door partijleider Bas Filippini
  • 14.15 uur Lezing De Samenleving van de Toekomst door Christian Kromme
  • 15.00 uur Gelegenheid tot vragen stellen over de lezing en mogelijkheid om kennisnemen te nemen van activiteiten Vrij en Sociaal Nederland
  • 15.30 uur Afsluiting
#1 Best Seller in the Categories: Innovation & Leadership (Average Rating: 4.8 Stars)

Kosten

Voor deelname aan deze inspirerende middag, vragen wij een bijdrage van 10,-

Aanmelden

Meld je aan via het onderstaande formulier
Totaal