Nederland getroffen door corona kabinet | Vrij en Social Nederland met Bas Filippini

  • Home
  • Berichten
  • Nederland getroffen door corona kabinet | Vrij en Social Nederland met Bas Filippini

“Goeiedag, ik ben Bas Filippini, partijleider van Vrij en Sociaal Nederland. Vandaag wil ik het hebben over alle ondernemers die keihard getroffen worden door het Corona kabinet op dit moment en het beleid wat uitgevoerd wordt. Wij als Vrij en Sociaal Nederland gaan voor een vrije en open samenleving. En we hebben een alternatief beleid geformuleerd wat nog geen honderdste is van de kosten van de kosten die op dit moment worden uitgegeven voor het corona beleid van deze overheid.

Waar gaat dit beleid over? Dit gaat over een agenda van angst, dwang en controle. En een ondernemer help je niet door zijn business af te pakken en hem daarna een fooi te geven en onderdeel te laten worden van de Hunger-games.

Dit kabinet wat steeds meer macht naar zich toetrekt. Wat zelfs het vertoeven in de buitenlucht nu gaat beperken. Ik denk dat we met zijn allen weer terug moeten naar het gezond verstand, praktische oplossingen en een vrij en sociaal beleid. En dat kan!

Het kan tien keer beter, het kan goedkoper en het kan ook samen. Dat je met mensen praat in plaats van over mensen praat. Mocht dit geluid je aanspreken ga naar onze website www.vrijensociaalnederland.nl , word lid, word actief lid en steun ons om, in ieder geval op dit moment in onze campagne, de race naar de Tweede Kamer te gaan halen.”


You may also like

De Discriminatiepas: machtsgreep op de burger

De Discriminatiepas: machtsgreep op de burger

De natuur is de leslocatie!

De natuur is de leslocatie!

Bij Vrij en Sociaal Nederland werken wij vanuit principes en niet vanuit programma's. Download hier onze Thema-Wijzer.