Kandidaat 06:
Christian Kromme

Christian:
"Ik wil bijdragen aan het creëren van een meer mensgerichte samenleving, directe democratie, focus op decentrale organisatie structuren en nieuwe technologie inzetten om overheid weer dienstbaar aan het volk te maken.

Een samenleving creëren waar gelijkheid het belangrijkste uitgangspunt is.
Ik wil zoveel mogelijk mensen inspireren dat we een mooie toekomst kunnen bouwen als we er ons zelf maar voor inzetten en zelf verantwoordelijkheid gaan nemen.

Bij Vrij en Sociaal Nederland werken we vanuit principes, niet vanuit programma’s.
Deze principes zijn vormgegeven in een Thema-Wijzer. Geen loze beloften maar een levend document waarmee wij samen met jou gaan werken aan een mooie toekomst.
Ontdek hoe onze drie principes, vrijheid, echte democratie en ondernemerschap, worden vertaald in praktische oplossingen.

Vrij en Sociaal Nederland, voor een open samenleving!

Go digital, stay human!"

Werkervaring

- Eigenaar oprichter Artificial Industry BV
- Eigenaar oprichter Future Proof Academy
- Board member Workforce institute (Kronos Incorporated)

Opleidingen 

- Media technologie (HU University of Applied Sciences Utrecht)
- Mind Academy NLP
- The Resonance Academy
- Electronica/Telematica (Deltion college)

Familie

Getrouwd, vader van drie kinderen

Hobby's

- Skiën, Duiken, Reizen, Yoga
- Tijd in de natuur doorbrengen
- Video/Film maken
- Cappuccino drinken met mijn vrouw ;-)
- Family time!

Over mij

Christian Kromme, Visionair en Futurist Keynotespreker is expert in disruptieve technologieën en de auteur van Amazon's bestseller 'Humanification - Go Digital, Stay Human'. In dit boek richt hij zich op de fascinerende parallellen tussen biologie en technologie. De golven van technologische innovaties die elkaar snel opvolgen, zijn eigenlijk geen toeval. Het boek Humanification helpt managers, beleidsmakers, ondernemers en investeerders om te anticiperen op en te navigeren in een extreem snel veranderende wereld.

Christian inspireert mensen en organisaties om Digitaal te gaan én Menselijk te blijven en tegelijk een toekomstgerichte mindset te ontwikkelen. 15 jaar lang was Christian een innovatieve tech-ondernemer, totdat hij het DNA-patroon achter disruptieve innovatie ontdekte en hoe je dit kunt gebruiken om de volgende grote golf van technologische ontwrichting te voorspellen.  

Nu werkt Christian als een van de meest gevraagde futuristische keynote speakers, die voor tienduizenden ondernemers, bedrijfsleiders en beleidsmakers spreekt over de radicale impact van ontwrichtende technologieën op mensen en organisaties.

Maak live kennis met de kandidaten!

Wekelijks organiseert Vrij en Sociaal Nederland een introductie Zoom . Tijdens deze Zoom meeting maak je kennis met het gedachtengoed van Vrij en Sociaal Nederland en welke ideeen wij hebben voor een vrij en sociaal Nederland. Daarnaast horen we graag jouw ideeen en vragen.