Kandidaat 04:
Katie Janssen


Katie:
"Als politica ambieer ik een brug te slaan tussen de zorg voor onze planeet en de manier waarop wij als mensheid ten volste kunnen floreren.

Als bestuurslid van een jongerenafdeling van een politieke partij heb ik inzichten opgedaan wat betreft hoe politiek ons er zowel van kan weerhouden om in onze kracht te gaan staan als juist kan bijdragen aan hoe we als mensen onze oneindige vindingrijkheid kunnen inzetten voor een rechtvaardige, vredig en duurzame samenleving.

Wat mij het meest aanspreekt bij Vrij en Sociaal Nederland is dat er politiek bedreven wordt niet vanuit angst voor de dood maar vanuit lust voor het leven.

Mijn bijdrage aan een beter Nederland bestaat er dan ook uit dat ik zowel op persoonlijk level als op systeem niveau licht wil schijnen op de stilzwijgende paradigmatische grondslagen van ons bestaan, om deze te transformeren naar bewuste keuzes.

Bij Vrij en Sociaal Nederland werken we vanuit principes, niet vanuit programma’s.
Deze principes zijn vormgegeven in een Thema-Wijzer. Geen loze beloften maar een levend document waarmee wij samen met jou gaan werken aan een mooie toekomst.
Ontdek hoe onze drie principes, vrijheid, echte democratie en ondernemerschap, worden vertaald in praktische oplossingen.

Vrij en Sociaal Nederland, voor een open samenleving!

Niet het afgrijzen voor Dystopia maar ons zinderende verlangen naar Utopia maakt dat we constructieve stappen kunnen zetten naar een beter Nederland!

Werkervaring

- Bestuurslid politieke jongeren organisatie
- Projectmedewerker regeneratieve landbouw

 Opleidingen 

- BSc Bèta Gamma – major: ecologie // Universiteit van Amsterdam
- MSc Culturele en Sociale Antropologie  // Universiteit van Amsterdam
-  Awake The Dreamer  // Pachamama Alliance
- Catalyst Course (Young Leadership) // Embercombe UK

Familie

Ik kom uit een nestje van vijf, en woon nu met veel plezier op mezelf in Amsterdam!

Hobby's

- legokastelen bouwen met mijn kleine nichtjes en neefje.
- Door de avond zon lopen in Amsterdam
-  Yoga

Over mij

Hoi,
Ik ben Katie, 27 jaar en woon in Amsterdam.

Ik zie mezelf als een bruggenbouwer.
Mijn expertise is onder andere dat ik kennis heb van Eco Villages en deelnam aan congressen over hoe je welzijn bevordering i.p.v. welvaartmodellen kunt hanteren bij het inrichten van een samenleving.

Tijdens mijn afstuderen onderzocht ik wetenschappelijk hoe verdieping van bewustzijn bijdraagt aan de persoonlijke ontwikkeling en de levensvreugde.

Maak live kennis met de kandidaten!

Wekelijks organiseert Vrij en Sociaal Nederland een introductie Zoom . Tijdens deze Zoom meeting maak je kennis met het gedachtengoed van Vrij en Sociaal Nederland en welke ideeen wij hebben voor een vrij en sociaal Nederland. Daarnaast horen we graag jouw ideeen en vragen.