Helden van het jaar verkiezing 2020

Helden van het jaar verkiezing 2020

Wie was jouw held(in) van 2020?

Afgelopen jaar stonden er heel veel helden en heldinnen op. Zij stonden op voor de vrijheid, waarheid en rechtvaardigheid. Zij stonden op voor jou, voor ons! Mensen uit alle hoeken van de samenleving: artsen, wetenschappers, politici, dansleraren, ondernemers, ambtenaren.

Wie is voor jou de held of heldin van 2020? Wie heeft er veel voor jou en/of de samenleving betekend? Wie heeft er volgens jou echt een verschil gemaakt? 

Breng hieronder jouw stem uit op jouw persoonlijke held en heldin van 2020 en laat ze kans maken op de Held en heldin van het jaar Award 2020.

Staat jouw persoonlijke held en/of heldin er niet tussen? Draag deze dan voor onderaan de pagina. Je kan stemmen t/m vrijdag 15 januari 2021 23.59 uur.

Natuurlijk zijn wij allemaal helden. Er komt dan ook een extra verkiezing voor jouw buurman, jouw buurvrouw, de winkelier op de hoek, die ene beveiliger, agent of zorgmedewerker. 

[ninja_form id=15]

 

Bekijk hieronder de genomineerde personen die voor veel mensen een belangrijke rol hebben gespeeld in 2020. Kies zowel jouw held als heldin en verstuur het formulier. Je mag één keer stemmen, denk dus goed na en stem met je hart!

Staat jouw held of heldin er niet bij, draag die persoon dan voor voor nominatie onderaan deze pagina.

Bekijk de genomineerde helden:

[testimonial_view id=1]

Staat jouw held of heldin er niet bij? Je kunt ook zelf een held of een heldin voordragen voor de verkiezing Helden van het jaar 2020. Laat het ons weten via het formulier en na goedkeuring wordt jouw held(in) toegevoegd.

[ninja_form id=16]

De helden van het jaar verkiezing wordt mogelijk gemaakt door Vrij & Sociaal Nederland

Vrij en Sociaal Nederland organiseert introductie Zoom bijeenkomsten. Maak kennis met ons gedachtengoed!