Fysieke bijeenkomst zaterdag 9 oktober

Vrij en Sociaal Nederland de partij die opkomt voor jouw privacy!

Op 9 oktober vertellen we meer, ben jij erbij?

Onze leden zijn inmiddels uitgenodigd, nu willen we jou ook in de gelegenheid stellen om aan te sluiten op de bijeenkomst van Vrij en Sociaal Nederland waarin we meer vertellen over onze plannen en meer.    

Wat gaan we doen?
We nemen je mee op de reis die we maakten van de principes en andere kenmerken naar de onderbouwing van onze aangescherpte missie, visie en strategie met als focuspunt Privacy. Dit zal op thema’s zijn uitwerking krijgen. 
Daarnaast is er ruimte voor interessante sprekers. Wij zijn heel blij dat we Evelien Peeters, voorzitter van Stichting Artsencollectief en Olaf Weller van Keuzevrij Bij Mij bereid hebben gevonden om te spreken over de visie op corona, de toekomst van de gezondheidszorg en het digitale platform voor íedereen! En na afloop is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. Al met al hebben we een mooi en interessant programma weten samen te stellen.


Programma
13.30 - 14.00 uur Inloop
14.00 - 14.20 uur Opening en voortgang VSN door Bas Filippini en voorstellen nieuwe bestuur  
14.20 - 15.30 uur Lezingen Evelien Peeters en Olaf Weller
15.30 - 16.00 uur Vragen en reacties
16.00 – 17.00 uur Afsluiting en tijd om elkaar te ontmoeten

Locatie
Metaal Kathedraal, Rijksstraatweg 20 te Utrecht

Aanmelden

Mogen we jou op deze bijeenkomst begroeten? Dan kun je je via het onderstaande formulier aanmelden voor uiterlijk 6 oktober. Kosten zijn 15 euro inc. koffie en thee.  We zien je komst graag tegemoet. 

Hartelijke groet,
Bestuur Vrij en Sociaal Nederland
TotaalVrij en Sociaal Nederland organiseert introductie Zoom bijeenkomsten. Maak kennis met ons gedachtengoed!