Clone of Vrij en Sociaal Nederland Home


Acties van Vrij en Sociaal Nederland:

Op Koningsdag, dinsdag 27 april, vind je Vrij en Sociaal Nederland om 14.15 uur in Arnhem op de Grote Markt.

Op deze dag vindt er een manifestatie plaats tegen het huidige kabinet. De organisatie 'Nederland in verzet, weg met dit kabinet' heeft partijleider Bas Filippini van Vrij en Sociaal Nederland gevraagd te komen spreken deze middag.
Bas zal spreken over een alternatief beleid en waar wij als beweging voor zijn! Het is tijd om te regeren vanuit principes.

Hier vind je het FB event.

Onze vrijheid staat onder druk. Onze rechtstaat ook. Structureel. Middels controle, discriminatie paspoorten, testen, lock downs, gedwongen quarantaine, etc.

Vrij en Sociaal Nederland, de politieke organisatie in Nederland welke op basis van principes haar beleid voert, organiseert woensdag 5 mei om 17:00 uur (5 vóór 5) een inspiratie manifestatie op de Dam in Amsterdam “Voor de Vrijheid”.
7 gerenommeerde sprekers zullen ieder vanuit hun vakgebied in een korte speech van 10 minuten hun visie geven op hoe onze vrijheid onder druk staat van de huidige bestuurscultuur in Nederland en de invloed van internationale organisaties en bedrijven.

De 7 sprekers zijn Bas Filippini, Bob de Wit, Bart Maes, Ghislen Nysten, Arjen Nijeboer, Hans van Bommel en Flavio Pasquino. Klik rechtsonderin je scherm op het belletje voor meer informatie.

Hier vind je het FB event.

Dinsdag 11 mei zal partijleider Bas Filippini tussen 13.00-13.15 uur digitaal de petitie aanbieden aan de kamercommissie van Volksgezondheid, Welzijn & Sport (VWS).

De petitie tegen een vaccinatiepaspoort en testdwang, voor een open samenleving heeft inmiddels rond de 150.000 ondertekeningen ontvangen. 

De petitieaanbieding wordt live gestreamd op de website van de Tweede Kamer en is daarmee dus openbaar. De petitieaanbieding is achteraf niet terug te kijken via de website.

In de week van 8 maart 2021 reisde Vrij en Sociaal Nederland door het land met de Corona paal. “Juist omdat de impact pas duidelijk wordt als je de verhoudingen voor je ziet,” aldus Bas Filippini. Zo kwam de corona paal in onder andere Den Haag, Utrecht, Amsterdam en Groningen.

Maak een verschil, ondersteun ons geluid en word lid...


Luister naar ons lied 'Vrij is de toekomst...'


Help ons mee met weer normaal doen!

vanuit liefde, vrijheid, vertrouwen en verbinding!

Onze speerpunten: VPO

1. Vrij en betaalbaar leven

We willen een vrije samenleving met betaalbare woonruimte en een onvoorwaardelijk basisinkomen voor iedereen.

2. Persoonlijke zelfontwikkeling

Ruimte voor zelfontplooiing, eigen initiatief en verantwoordelijkheid met een overheid die hierbij faciliteert.

3. Ondersteund door technologie

Technologie inzetten vanuit de menselijke maat om zo dienstbaar te zijn naar de burgers van onze samenleving.

Vrij en Sociaal Nederland organiseert introductie Zoom bijeenkomsten. Maak kennis met ons gedachtengoed!

Volg ons in het nieuws

Vanuit liefde, vrijheid, vertrouwen en verbinding

Vrij en Sociaal Nederland organiseert introductie Zoom bijeenkomsten. Maak kennis met ons gedachtengoed!