Bedankt voor je aanmelding als lid!

Ontzettend bedankt voor je aanmelding en je betaling. Jij bent ons nieuwste lid en vanaf nu onderdeel van de volksbeweging Vrij en Sociaal Nederland. Jij helpt mee Nederland te veranderen: Vrij en Sociaal Nederland, Beter voor iedereen!

Lid, en nu?
Als Vrij en Sociaal Nederland-lid zullen we je niet alleen regelmatig op de hoogte houden van al onze ideeën en activiteiten, maar zullen we je ook vragen om je input. Dat is juist een van onze principes. Daarnaast gaan we meetings organiseren (online en offline) voor onze leden, waar we samen zullen werken aan een betere toekomst. Beter voor iedereen!

Iedere dinsdag om 21.00 uur organiseren wij een thema-wijzer sessie waar jij in de zoom meeting mee kan denken en praten over allerlei thema's. We horen graag jouw ideeën. Meld je HIER aan. Meeting ID: 838 3524 6574 en Passcode: 606432. Mocht je vragen hebben over de werking van Zoom, stuur dan een mail naar 

info@vrijensociaalnederland.nl.

Meedenken en meewerken?
Je lidmaatschap is al super, maar je kan nog zoveel meer betekenen. Wil je meedenken en meewerken? Als vrijwilliger in onze jonge volksbeweging heb je nu nog de gelegenheid om mee te sturen en mee te helpen te groeien. Heb je ideeën? Energie? Ken je veel mensen die zich net zoals jij ook zorgen maken? Geef je dan op om actief mee te bouwen aan Vrij en Sociaal Nederland.

Spread the word!
Elke week is er een Zoom-meeting, waarin geïnteresseerden het verhaal van onze volksbeweging kunnen horen. Kijk of je mensen in je omgeving kent die zich ook zorgen maken over de toekomst van hun kinderen. En wijs ze op de website waar ze met 1 druk op de knop aan de Zoom-meeting kunnen deelnemen; https://vrijensociaalnederland.nl/maak-kennis-met-vrij-en-sociaal-nederland

We hopen je snel te zien op een van onze (online) bijeenkomsten!

Het Vrij en Sociaal Nederland Team.

Vrij en Sociaal Nederland organiseert introductie Zoom bijeenkomsten. Maak kennis met ons gedachtengoed!