Aankoop REPLAY Webinar 19 juni: ‘De samenleving van de Toekomst’

Twee uur durende registratie van het webinar;

Ben jij geïnteresseerd naar de samenleving van de toekomst?


Christian Kromme

Best selling author and keynote speaker

Christian Kromme is een wereldberoemde spreker. Voor de coronacrisis sprak tot hij jaarlijks wereldwijd voor zo’n 400.000 mensen. Christian was een succesvol ondernemer in de ICT-wereld toen zijn dochtertje een levensbedreigende ziekte bleek te hebben. Tijdens de zoektocht die hij toen begon, ontdekte hij dat de natuur perfect in elkaar zit en dat we haar moeten volgen om tot een harmonieuze maatschappij te komen.

Samenwerkingsverbanden van de toekomst


Tijdens dit webinar is Christian dieper in gegaan op de samenwerkingsverbanden van de toekomst. Hoe kunnen we in een ‘zwerm-maatschappij’ gelijkgestemde zielen vinden en ons met elkaar verbinden? En hoe kan de techniek ons daarbij helpen?

Zoals je weet wil Vrij en Sociaal Nederland een nieuwe impuls geven aan thema’s die ons allemaal raken. Met een nieuw bestuur, actieve leden en deskundigen werken we verder aan invulling van onze thema’s. Het zou heel fijn zijn als nog meer leden actief bijdragen zodat we dit soort evenementen vaker kunnen organiseren. Je bent in ieder geval van harte welkom op deze replay van het webinar.

Kosten

Voor de replay van het webinar, vragen wij een bijdrage van € 5,-

Aankopen

Via het onderstaande formulier krijgt u toegang tot de replay van het webinar
Totaal